Skip to main content
Ens presentem

Qui som

Som de l’època del doctor Slump, dels rombes a la tele, e la generació que a taula i al llit al primer crit. Dels exàmens de recuperació del setembre i de les crostes al genoll. També som de la generació de l’esforç, de la paciència i, sobretot, del dia a dia.

Aquestes són algunes de les vivències, i aquestes són les que portem arrelades. Valors, com deia la iaia, dels “d’antes”, però ara més vàlids que mai.

Per això que a cada servei donem el màxim de nosaltres: un bon producte, un bon servei i relació qualitat preu inmillorables. Els nostres menjars són de proximitat (portem Osona al cor). Des de 2007 que portem anant amunt i avall.
Cuinem per a famílies, grup d’amigues i amics, nuvis i nuvies, institucions públiques, empreses privades...

Cada client té unes necessitats específiques i nosaltres els hi donem solucions per a cada format: Grups petits, grups mitjans i grans grups.

La nostra cuina ha anat evolucionant amb els anys i millorant. El salt qualitatiu es va produir el 2015 quan varem construir la cuina central a la localitat de Gurb. Una cuina moderna, amb tot el necessari per a poder crear i oferir nous plats, nous conceptes i per tant noves solucions a cada client. Ens adaptem a la idea, pressupost i concepte que tinguis en ment.

A part de cuinar, també oferim assessorament i seguiment constant de cada client.
En resum, som una empresa amb esperit jove, fem una cuina tradicional però adaptada als temps que vivim, treballem conjuntament amb els clients per a crear esdeveniments divertits i alegres (en aquests món que vivim, ser rialler és un acte de rebeldia)

Ja ho sabeu, si heu de fer qualsevol tipus de trobada, compteu amb nosaltres!

Rebeu una cordial salutació de part de tot l’equip de El Graeller Rialler Càtering